Brushes/Sminkborstar,  Everyday Minerals,  Eyes/Ögon,  Face/Ansikte,  In my make-up bag,  Korres,  Lips/Läppar,  Urban Decay (not vegan friendly anymore)

Red lips

Idag gjorde jag en väldigt enkel sminkning!

IMG_5955c2

 

Det jag har använt är:

1. Everyday Mineral Intensive Base (Olive medium) som är ett mineralpuder. Innan man använder mineralpuder kan det vara bra att smörja in ansiktet. Det här är egentligen en concealer men jag brukar använda den i hela ansiktet. Den täcker väldigt bra för att vara ett puder och ger en matt yta. Jag hade även lite på munnen så att läpppennan skulle fästa bra. Jag använde Everyday Minerals otroligt bra foundation-borste till detta!

2. Därefter tog jag en Korres-kajal och målade på insidan av hela ögat och på översidan också och dessutom en liten vinge. Därefter suddade jag ut den lite på ögonlocket för en sotad look. Jag använde Everyday Minerals “smudge brush” till det här. Korres kajal är för övrigt den bästa vegan-kajalen jag testat!

3. Innan man börjar måla med läppennan kan man ha väldigt lite läppcerat eller liknande under. Sedan är det bara att måla. Jag använde Urban Decay’s läppenna som heter “24/7 Glide On Lip Pencil”. Det är en mjuk penna som är väldigt lätt att måla med.IMG_5961c2IMG_5947c3

Voila! 🙂

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *