Hair care/Hårvård,  Hygiene products/Hygienartiklar,  Rosenserien,  Skin care/Hudvård

Rosenserien

Rosenserien måste vara den bästa hudvårdserien där ute! 😀 Förutom att de har bra grejer så kan de användas av både tjejer och killar! Jag har testat de flesta av deras produkter men det som jag alltid har hemma är bland annat deras ansiktsvårdsprodukter:IB_S_BASIC_COPYRIGHT =

 

 • Rengöringskräm (på deras sida står det att män ska använda tvättgelén som passar bättre för deras hudtyp, men man får nog testa sig fram)
 • Rosenvatten (kan även användas som sminkborttagning eller after shave av män.. man kan även använda den på.. känsligare områden, berättade hälsokosttanten 🙂 Mirakelvatten med andra ord! )
 • Fuktighetskräm
 1. Smörj in ansiktet med rengöringskräm och skölj av med ljummet vatten
 2. Spreja lite rosenvatten på en bomullspad och torka av ansikte och hals
 3. Smörj in ansiktet med fuktighetskrämen! Easy peasy 🙂 Fuktighetskrämen brukar jag använda innan jag sminkar mig också!

Jag blev ganska förvånad över att deras ansiktsvård fungerade och gjorde huden mjuk OCH fick bort pormaskar! Deras produkter är svanenmärkta, allt är veganskt förutom läppceratet (innehåller bivax, läs alltid innehåll) och de testar självklart inte på djur! Läs mer om de här: http://www.rosenserien.se .

En till produkt som jag alltid har hemma är deras deodorant som är den enda jag fastnat för i veganväg. Jag har testat saltstenar, olika urtekram-deodoranter, deodorantkakor från Lush. men tycker om den här mest. Det är väldigt individuellt så klart! Den finns i två olika dofter, en som ska passa mer för kvinnor och en som ska passa för män.deodorant

Jag brukar beställa Rosenserien på http://www.bodystore.com där det är lite billigare, men de brukar också finnas på hälsokostaffärer.

Innan jag började med balsammetoden (mer om det sedan) använde jag också deras proteinschampo som är väldigt drygt och bra!

Även om produkterna är ganska dyra så lönar det sig eftersom de är väldigt dryga och räcker länge, plus att de är riktigt bra!

2 Comments

 • Andreas

  Hj du skriver att håret var torrare innan balsammetoden, men även att rosenserien är bra, så nu sitter jag här som ett frågetecken ifall rosenseriens achampo torkar ut eller ej?

  • admin

   Hejsan Andreas! 🙂
   Ojdå, jag förstår att du blir förvirrad! Rosenseriens schampo är bra för att vara schampo, men det finns mildare schampon också även om jag inte känt att det torkat ut håret mer än andra schampon! Innan jag började med balsammetoden använde jag många olika schampon, så det är svårt att säga vad som gjorde mitt hår torrt; jag tror att det var schampo över huvudtaget som gjorde det i och med att det alltid är mer uttorkande än bara balsam! Är du intresserad av att börja med balsammetoden eller undrar du mest över Rosenseriens schampo?

   Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *