Eyes/Ögon,  Lush,  TiKei Mineral Makeup

TiKei Karma, Omega och Java!

Idag gick jag upp kl 6 på morgonen (ugh), men jag hann ändå fixa ett sminktest och fota! 🙂

Jag testade de brunare mer subtila ögonskuggorna från TiKei den här gången, perfekt för en vardagslook om man vill sminka sig lite mer!

img_6439c img_6435c

Ögonskuggorna heter som rubriken; Karma, Omega och Java. Karma är den ljusaste bruna färgen, Omega var mörkare och mörkaste färgen var Java. Den här gången hade jag också bara en primer under i form av Lush Colour Supplement och jag tycker att det fungerade väldigt bra! Ögonskuggan höll hela dagen, även om den kanske inte var lika intensiv sent men jag tycker att det fungerade bra för vardagslook 🙂 Jag ska testa att blötlägga TiKeis ögonskuggor sedan också för en mer dramatisk look!

Jag är väldigt nöjd med TiKei-ögonskuggorna, andra lösa mineralskuggor som jag har provat har varit lite svårare att jobba med. Det man ska tänka på med mineralskuggor om man inte fuktar dem är att man ska “dutta” på pudret med penseln och inte göra en svepande rörelse. Sedan kan man sudda ut linjerna i utkanter lätt med en Eye Kabuki-pensel som är lite större och mjukare!

4 Comments

 • marta

  hej! ville bara säga att jag gillar din blogg, hittade den på vegan.nu 🙂 använder du något från yves rocher? kram!

  • Basma

   Hejsan!
   Tack så mycket, det värmer att höra sådant 😀 Jag har nagellack från Yves Rocher men inget smink tyvärr, ÄN 🙂
   Kram på dig!

    • Basma

     Tack så mycket! 😀 Ja, det behövs verkligen en svensk sida om smink! Har själv saknat en sådan förut 🙂 Jättekul att du kommenterar! Ha det fint! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *