In my make-up bag,  Korres,  Lips/Läppar

Korres Guava Lipstick!

Idag är jag hemma och är förkyld, men jag tänkte posta något som skulle lagts upp igår egentligen!

Igår hade jag inte så mycket smink, bara lite bas och lite Korres Eyeliner Pencil runt ögonen. För att det skulle se lite roligare ut använde jag Korres Lipstick i en lite gladare färg 🙂 Färgen som jag har använt kanske ser mörkare ut på någon som har ljusare hudton, alltid bra att ha i åtanke!

img_6454c2

img_6455c

img_6461c

 

Korres läppstift är grym! Den är lätt, krämig (utan att vara kladdig) och har en lätt doft av vanilj! Den ger lite glans och känns lyxig! Korres är ganska dyrt så man kanske inte kan köpa det så ofta, men man får vad man betalar för. Kanske passar bra som present till någon också? 🙂

Går man in på Korres svenska hemsida kan man se vad de har för produkter och även beställa! Jag har förut beställt på eleven.se och tycker att det fungerade bra! Men nu när jag är i Stockholm så finns Korres att köpa på Åhléns, gissa om jag blev glad när jag såg deras skylt där inne och kunde prova allt, hihi.

På Korres hemsida kan man även direkt se ingredienser längre ner och om produkten passar för veganer till höger!

screen-shot-2011-08-04-at-2-51-10-pm

 

Go Korres!!

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *