Hair care/Hårvård,  Rapsodine,  Skin care/Hudvård

Rapsodine!

Eftersom jag har varit förkyld de senaste dagarna, tänkte jag dela med mig av bästa kuren för torr näsa (på utsidan pga. att man snyter sig mycket)! 🙂

60817-0005-2

Så fort jag blir förkyld så börjar jag använda Kunzeakrämen runt näsan. Det kan svida första gången, men inte sedan! Den här gången använde jag den bara några gånger igår och det torra var som bortblåst! Man blir inte fet i huden heller! Enda nackdelen med krämen är att den inte luktar så gott (det kanske inte alla tycker), men det kan man stå ut med! Jag antar att det är Kunzean (en växt/buske) som luktar! Superbra kräm för torra områden och den/Kunzea ska även vara bra för vissa hudproblem som t.ex. psoriasis och eksem, men det har jag ingen erfarenhet av.

Förutom Kunzeakrämen använder jag just nu Rapsodines Duschkräm:

duschkram_stor

Jag tycker att den är bra och luktar gott! En bra grej med Rapdosine är att de även har oparfymerade produkter ifall man är känslig mot dofter.

De har även schampo, balsam och diverse hygienprodukter! Förutom det så har de bra priser!

Man kan köpa deras produkter på de flesta hälsokostaffärer.

Här kan ni se alla deras produkter och även beställa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *