Everyday Minerals,  Eyes/Ögon,  In my make-up bag,  Lips/Läppar,  Manic Panic Collection

Tainted Love

Idag kunde jag inte hålla mig! Jag var tvungen att testa något från Manic Panic Collection!

Så här blev det:

img_6577c

Det jag har använt förutom bas är:

  • Manic Panic Collection, läppstift i färgen “Tainted Love”
  • Manic Panic Collection, Eye Wear Glossy Mascara
  • Svart eyeliner från Everyday Minerals som jag blandade med Rosenvatten

Mascaran var väldigt bra! Jag tycker borsten kanske var lite klumpig, men man vande sig vid att den var stor. Man behövde dock separera ögonfransarna lite efteråt eftersom det klumpade sig lite, men jag tycker att den gav ganska mycket längd! Jag vet inte om jag hellre skulle använda den eller Korres Mascara som jag brukar använda annars, svårt val! Korres finns i alla fall i Sverige och den är kanske ändå snäppet bättre, men det är inte långt ifrån! 🙂 De är i och för sig lite annorlunda, så man kanske inte ska jämföra för mycket!

Läppstiftet var väldigt mjukt och lätt, till skillnad från andra läppstift jag provat i starka färger. De brukar annars kännas rätt tunga och uttorkande, så det här var ett stort plus! 🙂 Dessutom var färgen jättesnygg, verkligen illröd och jag fick många komplimanger för det idag!

När man först applicerar läppstiftet är det ganska glansigt, men det blir mattare om man pressar bort lite mot ett papper (bara att placera pappret mellan läpparna och pressa). Här kan ni se skillnaden:

img_6576c

Den här bilden tog jag senare på dagen (lekte lite med programmet “Plastic bullet” i iPhone) :

bild

Ha en fin dag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *