ACO,  Eyes Lips Face (E.L.F.) Beware of the brushes and always read ingredients!,  Eyes/Ögon,  In my make-up bag,  Korres,  Lips/Läppar,  Manic Panic Collection,  Nail polish/Nagellack

Immortal

img_6583c

WOW måste jag bara säga! Jag blev impad så fort jag började måla med det här nagellacket! Jag har ALDRIG varit med om att endast ett lager räcker för att få en helt täckande svart färg! Otroligt! 😀

Färgen är som vilket svart nagellack som helst, riktigt snyggt med andra ord! 🙂 Den här färgen heter “Immortal”.
Ett stort plus är att det torkade JÄTTESNABBT också! Jag satte mig och var beredd på att inte använda händerna på en timme eller mer, men blev positivt överraskad 😀 Jag känner mig supernördig som blir så glad över ett nagellack, men så är det!

Om Manic Panic Collection slutar tillverka det kommer jag bli tvungen att köpa massor som ska räcka livet ut 🙂 Jag kommer inte på något negativt att säga!

Nu när jag har haft på mig nagellacket i några dagar kan jag dessutom konstatera att det håller väldigt bra, även fast jag inte använde något baslack eller överlack!

Så här såg jag ut i övrigt samma dag! (i Fredags):

img_6587c

Ögon:

 • E.L.F.s palett med olika ögonskuggor
 • Korres Pencil Eyeliner
 • Korres Abyssinia Oil Mascara

Läppar:

 • CLINIDERM MAKE UP Lipgloss (Aco)

0 Comments

 • marta

  wow, och jag som till och har fått måla tre lager för att få det helt svart! 😮 du vet inte var man kan köpa balsam från jason i stockholm? det fanns inte på goodstore 🙁 kram!

  • Basma

   Ja, det var väldigt förvånande!! :O Haha!
   Ja just det, det finns faktiskt inte på goodstore! Jason brukar finnas i nästan alla vanliga hälsokostaffärer/life! Jag brukar köpa det på Drottninggatan på PUBs nedersta plan, riktigt bra hälsokostaffär där 🙂 Annars finns den också lite längre upp på Drottninggatan (förbi hötorget) på life-butiken där! Men har sett Jason på life-butiker i småstäder också så det lär finnas i vilken life-butik som helst 😀 Hoppas att du hittar!! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *