Face/Ansikte,  In my make-up bag,  TiKei Mineral Makeup

TiKei – Finishing Veil

Idag testade jag TiKei – Finishing Veil Matte. Det är ett puder som man använder som avslutande finish på ansiktet (efter att man applicerat foundation etc.). Den fixerar sminket och ska förhindra att man blir glansig! Jag blir inte så ofta glansig i ansiktet, men det är ganska oundvikligt om det är varmt ute; idag satt jag i solen rätt länge på lunchen och jag var ändå helt matt i ansiktet ända tills det var sent på kvällen, I like! 😀 Jag tycker också att huden såg lite slätare ut med det här pudret!

screen-shot-2011-08-31-at-9-46-08-pm

Den finns att köpa här och man kan även beställa prover på TiKei’s hemsida som jag gjorde sist! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *