Eyes/Ögon,  Korres,  Lips/Läppar,  Manic Panic Collection,  Rosenserien,  Urban Decay (not vegan friendly anymore)

Glide-On Lip Pencil

Hej på er! 🙂

Så här såg jag ut i fredags:

img_6679c
Runt ögonen hade jag “Korres Abyssinia Oil Mascara” och Everyday Minerals Eyeliner i svart som jag blandade ut med Rosenvatten (från märket Rosenserien).

Förutom Manic Panic Collections “Vampire’s Kiss” på läpparna använde jag den här gången Urban Decay’s “Glide-On Lip Pencil” i färgen Ozone.


img_6690c44620_ozonelippencil-1-e1315335964776

Ozone är en genomskinlig penna som man ska använda innan man applicerar läppstiftet. Man ska applicera den precis utanför läpplinjen, på så sätt håller sig läppstiftet på plats och “blöder” inte utanför läpplinjen. Jag hade det röda läppstiftet på mig hela dagen och jag tyckte att Glide-On-pennan fungerade jättebra (även fast jag åt etc.)! Jättebra penna om man vill ha ett mörkare läppstift och inte någon läpp-penna som ofta torkar ut läpparna!
Man kan även använda Ozone för att hålla läppglans på plats, men då ska man applicera den innanför läpplinjen. Man kan även använda den som “blend and repair tool” enlig Urban Decay, men det har jag inte provat ännu! 🙂

6 Comments

  • Basma

   Vad kul! 😀 Jag blev rätt förvånad över att den fungerade så bra som den gjorde, det märks ju mer med mörkare läppstift! 🙂
   Åh tack!! 😀 Vad snällt!
   Har du förresten provat balsammetoden ännu?? 🙂 Kul att höra hur det gått i så fall!

 • marta

  jaa! jag har hållt på i ett par veckor nu. det har gått bra! har kört med jasons balsam och lush r&b efter tvätt (som jag använde sedan tidigare) först idag börjar jag tycka att håret känns lite fett, men jag tror att det kan ta ett tag för håret att vänja sig 🙂 jag funderar även på att testa garants balsam för om jag har förstått det rätt ska det vara lite lättare? och sedan kanske använda jasons som vårdande? hehe får se. men nöjd är jag! hade världens torraste barr innan 🙂 använder du några stylingprodukter? kram!

  • Basma

   Åh vad kul att det har gått bra! 😀 Jag tycker att Garant var jättebra att tvätta håret med! Jag märkte idag att det var bra att först tvätta håret med Garant och sedan ha i JASON i topparna!
   Jag har använt rapsodines balsam som tvättbalsam också men den tycker jag gjorde håret lite fett! Det är säkert olika i och för sig 😀
   Ja precis, det tar nog ett tag för håret att vänja sig som du säger! Du får gärna skicka före och efter-bilder på ditt hår sen om du vill, skulle vara jättekul att se! 😀
   Jag tänkte skriva lite om vad jag har i håret efter tvätt, ska göra det lite senare! Men kan skriva lite kort att jag använder lite Aloe Vera Gel i håret, ca 1 msk som jag fördelar i håret (förutom nära hårbotten). Det är egentligen gjort för att smörja in sig med men det går jättebra att använda i håret!
   Jag har Aloe Vera Gel av märket Daily Wellness (life’s egna märke i grön förpackning) och den säljs alltså bara på life-hälsokostaffärer! Jag har också sett Avivir Aloe Vera Gel som säljs på hälsokostaffärer! Den ska jag prova sedan! Det ger kanske inte världens stadga, men jag tycker att lockarna kommer fram mer 🙂

 • marta

  åh då ska jag testa garant snarast 🙂 kan absolut skicka bilder sen! kanske om någon vecka eller så 🙂 tack för tipset om aleo vera gel, ska verkligen testa det!

  • Basma

   Garant löddrar nästan till och med lite, så det var verkligen bra som tvättbalsam! 🙂 Oh det skulle vara jättekul att se!
   Tack själv för att du kommenterar! Jättekul verkligen! 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *