Depend (not sure about animal testing on ingredients),  Eyes Lips Face (E.L.F.) Beware of the brushes and always read ingredients!,  In my make-up bag,  Mavala (selling in China where it's required by law to test on animals),  Nail polish/Nagellack

Matte cracked!

Ikväll målade jag naglarna igen med Depends Cracked-nagellack, men den här gången blev det mycket snyggare!

Jag använde:

img_6841c

  1. Mavala, Super base
  2. Depend, Cracked effect (svart)
  3. E.L.F Matte finisher

Egentligen har Depend-Cracked-nagellacket redan en matt finish, men jag ville att den skulle hålla lite längre så jag testade att använda E.L.F Matte finisher ovanpå. Matte finishern gav en jättefin matt yta och jag tycker att Cracked-nagellacket gör sig bättre matt än glansigt!

img_6846c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *