Eyes Lips Face (E.L.F.) Beware of the brushes and always read ingredients!,  Face/Ansikte,  In my make-up bag,  Lips/Läppar

Lip stain!

Igår testade jag en del godis från E.L.F-paketet jag fick i veckan, fun fun!

Så här såg jag ut:

img_6874c

Jag använde en concealer i färgen “beige”:

img_6857c

Den var lite svår att få ut ordentligt, var tvungen att gnugga lite på den först för att mjuka upp och sedan applicera! Förutom det tyckte jag att den höll väldigt bra under dagen och det blev inte ränder längs med linjer under ögonen som det annars kan bli, jättebra!

Sedan provade jag också en rouge i färgen “Fuchsia Fusion”:

img_6866c

Rosig och fin! 🙂

Jag provade också en av deras Lip Stain i färgen “Fashionista”:

img_6860c

Ena änden innehåller färgen och efter att man har applicerat den kan man använda läppglanset på andra änden! Vill man bara ha en väldigt subtil färg som ser naturlig ut kan man använda enbart färgen utan läppglans!

img_6868c1


Bilden till vänster är bara med färgen, bilden till höger är både färg och läppglans! Utan läppglans känns det som att man inte har något på läpparna, skönt! Läppglanset är dessutom behagligt och inte kladdigt!

Jag har fortfarande en del att skriva om som jag fick i paketet, so stay tuned! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *