Eyes Lips Face (E.L.F.) Beware of the brushes and always read ingredients!,  Eyes/Ögon,  In my make-up bag

ELF Mineral Infused Mascara!

Hej på er! 🙂

Sorry för den otroligt dåliga uppdateringen! Jag ska försöka bli bättre på att skriva här!

Idag provade jag Mineral Infused Mascara från Eyes Lips Face!

Så här ser mascara och borste ut:

img_6905c

Borsten är gjord av gummi och först var det lite ovant att måla med den. Formulan var väldigt tunn och vattnig, så jag trodde att mascaran bara skulle rinna bort innan halva dagen var över. Det tog ett tag innan den torkade helt men när den torkade så kändes den väldigt bra! Det tog lite tid att bygga upp fransarna och efter flera lager såg det ut så här:

img_6911c

Bilden till vänster är utan mascara! Resultatet till höger blev väldigt bra! Jag vet inte hur den här mascaran fungerar i fuktigt väder än men än så länge ser det lovande ut! (om man nu har tid att stå och måla flera lager på morgonen) 😀 Det som är bäst med denna mascaran är trots allt att man får längd på fransarna utan att det klumpar!

Mineral Infused Mascara kostar ca 36 kr på ELFs hemsida , löjligt billigt för det man får!

0 Comments

 • Alinde

  Hej! Har precis hittat hit 🙂 Undrar ang ELF, är alla deras produkter fria från animaliska ingredienser och icke djurtestat?

  • Basma

   Hejsan Alinde!

   Jättekul att du har hittat hit! 🙂 ELF skriver så här på deras sida:

   “We do NOT test on animals or endorse such practices. Our products do not contain animal derived ingredients. Beeswax has been replaced by synthetic beeswax and lanolin has been replaced by Bis-Diglyceryl Polyacyladinpale-2. We currently support HSUS and are partners with PETA in the Caring Consumer Project. Please see our philosophy page for further explanation on our company.”

   Här står detta under frågan om animal testing:
   http://www.eyeslipsface.com/faqs

   Jag brukar ändå läsa ingredienserna på deras sida för att vara säker, men har inte sett något suspekt än 🙂 !
   Ha det fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *