Brushes/Sminkborstar,  Everyday Minerals,  Eyes Lips Face (E.L.F.) Beware of the brushes and always read ingredients!,  Eyes/Ögon,  In my make-up bag,  Lips/Läppar,  Urban Decay (not vegan friendly anymore)

Gash!

Hej på er! 🙂

I förrigår såg jag ut så här:

img_6923c1
Förutom den vanliga basen i ansiktet har jag använt:

  • Everyday Minerals Eyeliner i svart, som jag använde med Rosenvatten (från Rosenserien) för att den skulle bli flytande
  • Mineral Infused Mascara från Eyes Lips Face (E.L.F)
  • Urban Decay läppstift i färgen “Gash”

Gash har denna färgen enligt deras färgkarta:

screen-shot-2011-10-09-at-4-07-00-pm

Jag tycker att det stämmer rätt bra med hur den blir i verkligheten! Det är alltid svårt att fotografera färger så att de ser sanningsenliga ut, men den kanske är lite ljusare i verkligheten! Sedan ser den säkert mörkare ut på någon som är ljusare etc. 🙂 Jag tycker om Urban Decays läppstift, de känns krämiga och luktar lite lakrits! Vill man ha en lite mattare färg kan man dutta på läppstiftet eller pressa läpparna mot papper för att få bort lite färg.

Så här ser fodralet ut:

screen-shot-2011-10-09-at-4-07-56-pm

Fint! Här kan man beställa läppstiftet! Jag vet inte hur det är att beställa det från deras hemsida eftersom jag beställde det från Blush.se förut (som tyvärr inte finns längre).

För att applicera eyelinern använde jag min nya borste från E.L.F:

screen-shot-2011-10-09-at-4-19-21-pm

Den heter “Angled Eyeliner Brush” och kostar ca 36 kr här. Jättebra att den var vinklad, men borsten skulle kunnat vara lite smalare, smaksak kanske? Ändå en jättebra borste! 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *