Eyes/Ögon,  Honoré des prés,  Inika,  Lips/Läppar,  Perfume/Parfym,  Rich Hippie

Parfym och smink på Sundløf!

För ett tag sedan hörde jag talas om en ekologisk parfym som heter “Rich Hippie”. Eftersom det lät intressant så mejlade jag dem och frågade om deras produkter innehåller animaliska ingredienser eller blivit testade på djur. Jag fick det här svaret:

“Hi:

Thanks for e-mailing!

No, we do not test on animals.  The perfume called Spring has honey
extract in it.  But other than that we don’t use any animal derived
ingredients.

Thnaks:
Cathy
Rich Hippie
www.rich-hippie.com”

Så alla deras dofter är veganvänliga förutom “Spring”! Härligt! 🙂

Eftersom jag inte ville beställa en parfym på internet så sökte jag efter en butik i Stockholm som säljer parfymen. Jag hittade Sundløf! Jag gick dit på min lunch och det visade sig att de inte bara har Rich Hippie, utan en massa andra ekologiska parfymer och hudprodukter. Jag provade parfymerna från Rich Hippie, de luktade gott men de kanske var en aning kryddiga för min smak! (ca 220 kr för 5 ml).

rich-hippie-brand

Jag provade även en parfym som heter  “Vamp à NY” av märket Honoré des prés! Den luktade otroligt gott! En söt doft 🙂 Här kan ni se vad de skriver om sina produkter. Det står bland annat att produkterna är fria från animaliska ingredienser och att de inte är djurtestade! (795 kr för 50 ml). Snygg flaska också:

honorecc81-des-pres-bioparfums3

Alla de här parfymerna är högkvalitativa äkta parfymer (därav priset) och räcker väldigt länge!

De hade även ett sminkmärke som är HELT veganskt till min förvåning och glädje!! 😀 Inika heter sminkmärket. De hade fina läppstift som var lite skimriga, mascara, blush m.m. Jag köpte mascaran (290 kr)!

screen-shot-2012-02-15-at-10-14-38-pm

Kolla in http://www.sundloef.com/ för att se resten av deras produkter! Jättetrevlig personal och härliga produkter 🙂 Man kan också beställa produkterna på deras hemsida!

Fler länkar:

http://rich-hippie.com/ säljs även på http://eleven.se/rich-hippie-b752.html för er som inte bor i Stockholm , men det är svårt att köpa parfym utan att prova den först 😀

http://www.honoredespres.com

http://inika.com.au/ (säljs via denna hemsida).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *