Crearome,  Hair care/Hårvård

Ricinolja uppdatering!

Hej på er!

Som jag skrev förut så har jag provat ricinolja i hårbotten för se om håret skulle växa snabbare! Det jag har gjort är att smörja in hårbotten med ricinolja och låta det vara i ca 40 minuter, sedan tvätta ur det med bikarbonat och vatten/balsam och bikarbonat. Det kan vara lite svårt att tvätta ur men jag tycker att det funkar med bikarbonat! Använder man schampo så går det också såklart 🙂 Jag har gjort det här 1-2 gånger per vecka, i över 3 veckor.

Här kommer före- och efterbild:

img_7208c2

Jag vet, det är jättesvårt att se om håret faktiskt är längre! Särskilt eftersom jag har lockigt hår haha! Men jag tycker faktiskt att håret känns längre! Enda sättet att verkligen se om det fungerar är att prova själv!

Jag tycker dock att det räckte med en gång i veckan för det kliade lite i hårbotten efteråt. Är det någon mer som har provat? Skriv gärna och skicka bilder om ni vill! 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *