In my make-up bag,  Lips/Läppar,  Obsessive Compulsive Cosmetics (OCC)

Pageant

Hej på er!

Sorry för den dåliga uppdateringen! Jag hinner oftast bara ta bilder på sminkningar och sedan lägga in och skriva om dem senare haha.

Så här såg jag ut för några dagar sedan:

img_7454c

På läpparna har jag OCC Lip Tar i färgen “Pageant” som jag skrivit om förut. Vill man synas så lyckas man med de här färgerna haha! Man får tänka på att alltid ta väldigt lite färg och sedan pressa läpparna mot papper efteråt. Man ska knappt känna att läpparna är fuktiga, annars rinner färgen utanför! Men jag blir alltid lika imponerad över hur mycket färg det blir på läpparna 🙂

Bjuder också på en mer “artsy” bild:

img_2224

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *