Everyday Minerals,  Eyes Lips Face (E.L.F.) Beware of the brushes and always read ingredients!,  Eyes/Ögon,  Hair care/Hårvård,  In my make-up bag,  Lush

Rosa sotning!

Som ni nu säkert vet så är jag en “sucker” för sotningar 😀 Vill man ha en färgglad sotning så är det också snyggt!

img_7460c

Jag har använt två olika “ögonskuggor”:

  • Min rouge från ELF i färgen “Fuschia fushion”. Man får dutta på den i några lager för att den ska bli så stark i färgen. Glöm inte PRIMER! Jag använder Lush Colour Supplement och tycker att den funkar bra, man måste inte ha en dedikerad ögonprimer, det går bra att använda en concealer!
  • Svart eyeliner (mineralpulver) från Everyday Minerals runt/över det rosa som jag duttade på med en vanlig ögonskuggspensel och sedan suddade ut kanterna med en liten kabuki-borste (rundad och lite större borste)

Sedan är det bara att köra på med eyeliner och mascara!

Förutom sminkningen kände jag för att göra något mer med håret:

img_7467c

Jag blev inspirerad av denna tutorial men jag har inte använt hårspray eller något sådant som hon gjorde och det hon har använt är nog inte djurvänligt heller. Men man kan ändå få inspiration från olika uppsättningar! 🙂

 

 

2 Comments

    • Basma

      Vad kul att höra! 😀 Det är en stor anledning till varför jag startade den här bloggen! Hoppas att övergången blir/blev lite enklare! 🙂 Ha en fin kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *