Blax,  Hair care/Hårvård

Blax hårsnoddar!

För en vecka sedan beställde jag Blax hårsnoddar! Jag hade hört om de förut och de lät ju som ett mirakel haha. De ska vara väldigt hållbara, skonsamma och sitta på plats! Jag tycker ändå att hårsnoddarna håller vad de lovar. Ibland kan de trassla lite dock och jag tycker inte att de trasslar mindre än vanliga snoddar (utan metallbit) men de sitter verkligen på plats om man ska ut och jogga osv!
De finns i tre olika färger; svart, rosa och genomskinliga.
En nackdel kan vara att man inte kan ha de runt handleden haha, men det kan man kanske leva med 🙂

blaxsnagfree_500x500

Här kan man köpa dem!

0 Comments

  • David

    Precis som du skriver så går de inte att ha runt handleden (minus!) och jag tycker att det är lite meckigt att få ut håret – men det sitter bra och jag har inte direkt saknat de vanliga hårsnoddarna! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *