Everyday Minerals,  Eyes Lips Face (E.L.F.) Beware of the brushes and always read ingredients!,  Eyes/Ögon,  Face/Ansikte,  Korres,  Lips/Läppar,  TiKei Mineral Makeup

Sprung

Igår körde jag en enkel men vårig look!

img_7484c

Förutom bas med diverse TiKei-produkter så har jag använt:

 • Everyday Minerals Rouge i färgen “Sprung”
 • Everyday Minerals Eyeliner i svart blandat med vatten
 • Korres Abyssinia Oil Volumizing Mascara
 • Luscious Liquid Lipstick från E.L.F. i färgen “Ruby Slipper”

Vill man ha en väldigt hållbar sminkning så är den här jättebra! Sminket runt ögonen såg fortfarande exakt likadant ut efter 13 timmar! Läppstiftet/glanset kan man ju ha med sig under dagen.

0 Comments

 • Rebecka

  Måste bara säga: åh vad jag älskar din blogg! 🙂
  Jag är ganska nybliven vegan och har svårt att hitta i kosmetikdjungeln men när jag hittade din blogg för ett tag sen öppnades många dörrar. Först tänkte jag att jag ska försöka inhandla så mycket jag kan hos Lush och på tikei, men det börjar kännas så mycket roligare och lättare att hitta nya produkter nu när jag läser dina inlägg 🙂
  Underbart! Tack!

  • Basma

   Åh vad kul att höra! 😀 Det är verkligen en djungel, haha! Det var mycket därför jag startade bloggen, för att det var svårt i början när jag blev vegan också! Jag gick utan smink i början till och med för att jag inte riktigt visste vad jag skulle köpa; det var ju såklart tråkigt för har alltid tyckt att smink är kul! Nu finns det så mycket som är vegvänligt! Lush och TiKei är ju grymma men finns så mycket mer 😀
   Men jättekul att höra verkligen! 😀 Skicka gärna bilder på nytt smink som du provat om du vill! Bara att säga till om det är något du undrar eller vad som!
   Ha en fin kväll! Tack själv! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *