Barry M,  Nail polish/Nagellack

Barry M

Idag provade jag några Barry M-nagellack tillsammans 🙂

img_7516c

Färgerna från vänster till höger:

  • Mint Green
  • Baby Pink
  • Pink Iridescent

img_7509c

Här har jag använt Min Green och Baby Pink i tre lager! Konsistensen på nagellacken var rätt tjock , men den täckte ändå inte förrän efter tre lager. Borsten är smal men helt okej! Ganska lättmålat nagellack ändå, men lite segtorkat. Framförallt så är färgerna väldigt fräscha och man blir glad när man tittar på de/naglarna! 🙂

Ovanpå de här färgerna applicerade jag det glittriga nagellacket Pink Iridescent:

img_7517c

Det är lite svårt att göra glitter rättvisa när man fotograferar det men glittret är ganska finkornigt och skiftar i färgerna rosa, silver/vitt och grönt! Jag använde ett lager! Väldigt lättmålat glitterlack som torkar snabbt!

Sammanfattningsvis kan man säga att Barry M har fina och bra nagellack! Alla nagellack är veg.

Här på deras hemsida kan ni läsa om att de varken testar slutprodukt eller ingredienser på djur, de har också en hel del smink! Håll koll på V-märket för det som är veganskt, vissa saker innehåller bivax! Man kan även beställa deras produkter där. Jag har inte testat att beställa därifrån, men det verkar ligga i England, så det tillkommer i så fall inte tull etc.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *