Giovanni,  Hair care/Hårvård,  No poo/Balsammetoden

Giovanni Natural Mousse!

Hej på er! 🙂

Idag tänkte jag visa en hårmousse från Giovanni!

img_7596c

Klicka på bilden om ni vill se alla ingredienser!

Som ni ser står det på flaskan att den är Cruelty Free och att den inte innehåller animaliska ingredienser! Nice! 🙂 Alla Giovannis produkter är dock INTE veganska! Så här står det på deras hemsida:

“All our products are vegan except our Lip Balms which contain beeswax and our Magnetic shampoo, conditioner, power treatment, styling gel and styling wax which contains lactoferrin.”

Det verkar alltså som att några av produkterna i serien “Magnetic” inte är veg, läs alltid innehåll innan!

Det som är bra med den här hårmoussen är att den innehåller mycket ekologiska ingredienser och att den faktiskt fungerar bra!

img_7610c

Här har jag applicerat mousse i blött hår och låtit håret torka! Lockarna blev mycket mer definierade och håret fick både mer volym och glans! Även dagen efter såg lockarna fina ut! Den här hårmoussen funkar dessutom med balsammetoden. Man kanske blir lite torr i håret av den, men inget värt att nämna i jämförelse med andra hårprodukter!

Jag beställde den på Veganessentials för längesen men efter lite letande hittade jag en svensk hemsida som säljer deras produkter här.

Glöm inte att kolla innehåll innan ni beställer! Det står “No animal by-products and cruelty free.” på många produkter, så det är ju bra att de är tydliga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *