Lips/Läppar,  Violent Lips

Violent Lips – Leopard!

Hej på er!

Titta vad jag har idag:

img_7617c

Violent Lips i färgen Leopard!! 😀

Det första man ska göra är att läsa instruktionerna och titta på deras video på hemsidan: http://www.violentlips.com/pages/violent-lips-tips-and-tutorials !! Här finns instruktioner på svenska: http://www.violentlips.se/instruktioner-tips-8002237 (Max Factor-läppglanset i exemplet är inte veg).

Sedan är det bara att köra på! Jag tycker inte att appliceringen var svår alls, det var lättast att titta på videon samtidigt och pausa allt eftersom man gör stegen! Men har man gjort det en gång så behöver man nog inte kolla anvisningar igen!

Ska man använda läppglans så är det bäst att använda ett som inte innehåller mycket olja, annars löser man upp färgen! Som det står i anvisningarna så är det bästa att testa läppglans på handen om man har remsor över från appliceringen, för att se om det funkar eller inte. Jag gjorde missen att köra på en liten del av läppen innan jag märkte att det inte funkade, men jag torkade bort det snabbt så det var ingen skada skedd 🙂

Här har ni resultatet:

img_7625c

img_7622c

 

Har alltså inget läppglans på, tycker att det blev riktigt coolt! Det enda problemet nu är hur man ska återgå till enfärgade läppar utan att tycka att det är tråkigt haha!

img_7663c

Vad tycker ni?

Man kan beställa de på Violent Lips hemsida: http://www.violentlips.se/ . Snabb leverans och grymt bra service! 🙂

Imorgon fyller jag år, då passar det att testa den röda “Glitterati”, stay tuned!

img_7674c

 

4 Comments

  • Basma

   Javisst, do it! 😀 Kul grej och de ser fortfarande likadana ut nu efter 4 timmar!
   Tack Rebecka! Hoppas att du får en fin helg! 🙂

 • Elin

  Hej! tänkte fråga om du har något bra tips på foundation och conceler som fungerar bra, ser naturliga ut och “smälter in i huden”? Jag köpte en conceler från elf men var inte så nöjd med den, dock väldigt nöjd med min studio mascara där ifrån! 🙂

  • Basma

   Hej hej! 🙂

   Javisst! Det jag använder är:
   – Lush Colour Supplement som concealer; ta lite med baksidan av en pensel, dutta sedan ut det på de områden där det behövs med hjälp av fingrarna
   – Ovanpå det har jag en lös mineralconcealer från TiKei
   – Sedan kör jag med Mineralfoundation från TiKei
   – Sist kör jag Finishing Veil från TiKei, denna gör så att sminket ska hålla bättre och så att man inte blir oljig under dagen

   Jag tycker att det här är det bästa sättet att få allt att smälta in; att först använda en krämconcealer, sedan en mineralconcealer om det behövs och sedan foundation ovanpå 🙂 Bättre att använda många tunna lager, än få tjocka lager! Jag har inte så mycket problem med finnar, men använder concealer under ögonen t.ex. För finnar kanske det kan vara bra med en lite tjockare concealer!
   TiKei har små prover man kan beställa för att se vilka färger man ska använda etc. så det kanske kan vara något om du inte redan har deras concealer och foundation! 🙂

   Jag tycker också om Mascaran från ELF! 🙂 Jag har provat deras Studio concealer som är i form av ett stift ( http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~180.htm ) men tycker att den var lite för tjock, det blev bättre om man gnuggade den mot ovansidan av handen, då blev den varm och lite mjukare att jobba med! Den funkar nog bättre att täcka finnar med än att ha under ögonen! Är det denna du har provat? Tycker alltid det blir ett bättre resultat när man duttar ut concealer på ansiktet med fingrarna 🙂
   Apoliva har också en concealer som säljs på apoteket! (inte provat den än dock, tror att den är mer lik Lush Colour Supplement) Allt i Apolivas sminkserie ska vara veg förutom Mascara och Läppstift som innehåller bivax!

   Hoppas att detta hjälpte! Säg gärna hur det blev sedan och om något passade 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *