IDUN Minerals (I'm still hesitant about animal testing)

IDUN Minerals

Hej på er! 🙂

Idag tänkte jag skriva om ett märke som jag tänkt kolla upp ganska länge: IDUN Minerals! Igår skrev jag äntligen till dem och frågade om deras produkter innehåller animaliska ingredienser och fick svaret:

“Endast Silfr mascaran innehåller bivax, i övrigt har våra produkter inga animaliska ingredienser.”

Den andra mascaran ska alltså vara helt veg och de har även massa annat som ska bli kul att prova! 😀 Allt från foundation, syntetiska borstar till fina läppglans! På deras hemsida skriver de också att de inte testar på djur!

idun-minerals0

IDUN brukar säljas på apotek, annars kan man också beställa deras produkter på Eleven.

På deras hemsida kan ni se alla deras produkter och titta på innehållsförteckningar (det står när man tittar på varje produkt)! De har också ett klipp med hur man ska göra och lite annat man kan titta på 🙂 Kul!

Någon där ute som använder IDUN? Vad tycker ni?

Det här är förresten mitt hundrade inlägg, woho!! 😀 Ska fira det med att lotta ut något, vet inte vad ännu, men inom en snar framtid förhoppningsvis!

4 Comments

 • Malka

  Jag köpte mascaran utan bivax, Gull, och tycker att den är jättebra. Den klumpar sig inte utan resultatet blir fint. Köpte även ett gloss och färgen satt kvar länge. Så jag är väldigt nöjd!

  • Basma

   Yeah! 🙂
   Jag var inne och tittade på deras foundation, de ska ha kalla toner också! Tycker du att de ser för varma ut i tonen ändå? Rouge i färgen Lingon ser lite kallare ut, men jag vet inte hur det ser ut på huden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *