Hair care/Hårvård,  Lips/Läppar,  Manic Panic Collection,  Other/Övrigt

Löslugg

Hej på er! 🙂

Igår såg jag ut så här:

img_2740

(Jag använde “Plastic Bullet” på iPhone för att få till snyggare färger som vanligt, alltid roligare med mobilbilder).

Det här är en syntetlugg som går att använda värme på! Jag beställde den för ganska längesedan från Beautynet.se , det är samma märke som de på den sidan men inte exakt samma modell. Jag fick klippa den kortare också för att luggen var väldigt lång, det får man kanske räkna med! Annars är den väldigt lätt att fästa och den sitter bra även om jag inte tuperar håret under.

Kul grej när man vill göra något annorlunda med håret utan att klippa! 🙂 De tappade nästan hakan på jobbet igår när jag sa att den inte var äkta, för de tyckte att den såg så äkta ut! Så det är ju ett bra betyg! Haha.

Jag använde ett rött läppstift från Manic Panic Collection, pricken över i:et!

Imorgon är det förresten Vegomässan i Stockholm! Ska ni dit? 😀 Jag vet att det kommer säljas en del smink och hudvård där från t.ex. Veganlife och i+m Naturkosmetik och säkert fler utställare!

4 Comments

 • marta

  Åh vad du passar i lugg! Jag klippte knasigt nog lugg förr ett par veckor sedan, men du passar ju i det mycket bättre än jag 🙂 Jag har dumt nog tenta på söndag så jag missar vegomässan denna gång, men en vän har åtminstone lovat att köpa lite ost från vegusto åt mig. Köp det du med! För visst ska du väl dit?

  • Basma

   Åh tack!! 😀 Du passar nog också bra i lugg! Får man se en bild? 😀 Jag blev rätt sugen på att klippa lugg permanent, men jag har haft det förut hm.. jobbigt när den lockar sig så fort det blir fuktigt ute! Hade jag haft rakare hår så hade jag gjort det! 😀
   Åh vegusto är ju grymt goda! 😀 Synd att du missade mässan, men ändå kul att få lite goda ostar i alla fall! Jag hoppas att det går bra på din tenta på söndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *