Ethletic

Ethletic-skor!

Idag var vi i Stockholm hela dagen och gick runt, rätt skön dag! 🙂

Eftersom mina gamla fejk-converse höll på att ramla av fötterna för att de var så trasiga, så fick det bli ett par nya “Ethletic”-skor från Shock. 🙂 De fanns i lite olika färger, men jag köpte den vanliga svarta modellen. De här skorna var ganska sköna och har lite (väldigt lite) mer stöd än andra tygskor, men ändå lätta och tunna! De är dessutom fairtrade, veganska, eko och innehåller inte plast!

Om man inte har vägarna förbi någon Shock-butik så går de att beställa på deras hemsida, det går att välja olika färger där också! De är 100 kr billigare under hela Juni (kostade 498 kr). Här är Ethletics hemsida.
Vi tänkte också gå till Green Laces och titta men hann tyvärr inte dit.

Senare på dagen åt vi på Herman’s och träffade på en tjej som läst på min blogg idag för första gången, vilket roligt sammanträffande! 🙂
Vad använder ni för skor i sommar?

241162-ethletic-fairtrade-high-top-trainers-black-2

img_2939c

Today we were in Stockholm, great day! 🙂

I finally got some new “Ethletic”-shoes from Shock. They’re available in several colors, but I got the classic color in black and white. Except being pretty comfy they’re vegan, eco, fairtrade and they don’t contain any plastic!

Here’s their homepage and you can order them here if you don’t live anyway near Sweden! 🙂 I haven’t tried ordering from this page though!
Green Laces also have a lot of great shoes, but we didn’t have the time to go there!

What kind of shoes are you guys wearing this summer?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *