Eyes/Ögon,  Lime Crime (update: not vegan)

Lime Crime – Palette D’Antoinette

Hej på er!

Idag testade jag färgerna från Lime Crime-paletten “Palette D’Antoinette”:

Jättefina färger, särskilt om man tycker om ljusa färger! Jag tycker nog mer om när det är starka/mörka färger men det blev fint med de här ögonskuggorna ändå! 🙂 Den enda ögonskuggan som inte syns lika mycket är “Mercurious” (den silvriga), men det gör inte direkt något! 🙂

img_8431c

img_8434c

img_8645c5

img_8659c3

Hi! 🙂

So today I tried Lime Crime’s “Palette D’Antoinette”.

Really pretty shades, especially if you like lighter colors! I usually like darker/more colorful shades, but this was really nice! The only shade that wasn’t as pigmented was “Mercurious” (the silver shade), but that doesn’t bother me! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *