Apoliva,  Eyes Lips Face (E.L.F.) Beware of the brushes and always read ingredients!,  Eyes/Ögon,  Face/Ansikte,  Health/Hälsa,  IDUN Minerals (I'm still hesitant about animal testing),  In my make-up bag,  Lips/Läppar

Almost natural

Idag orkade jag inte direkt sminka mig så jag använde bara några få produkter!

Ansikte:

 • IDUN Minerals foundation i färgen “Svea”
 • E.L.F Rouge i färgen “Fuschia Fusion”

Ögon:

 • Apoliva kajalpenna i svart

Läppar:

 • ELF Glitter Gloss i färgen “Jeweled Jam”

Det är ganska sällan jag inte använder concealer på de mörka ringarna runt ögonen, men efter en vecka med bara raw food så ser jag verkligen skillnad på huden! Jag har nästan aldrig finnar, men just att de mörka ringarna inte är lika mörka längre och huden blivit helt len är en stor skillnad. Jag som trodde att jag skulle behöva leva med de där hemska mörka ringarna! Vill man sminka sig mindre så är det verkligen något man ska prova på (läs mycket om det först dock)! Kom bara ihåg att raw food innebär att man ska äta MYCKET frukt och grönt, inga mesiga portioner! 🙂 Pressa egna gröna juicer är också väldigt bra för hälsa och utseende! Tycker att Fullyraw är en bra sida om raw food!

Till slut så kanske man kan göra som Megan Elizabeth och enbart använda bär som smink 😉 Riktigt häftigt!

img_0062c_ret
Today I didn’t really want to put on a lot of make up! So this is what I used:

Face:

 • IDUN Minerals foundation in the shade “Svea”
 • E.L.F Rouge in the shade “Fuschia Fusion”

Eyes:

 • Apoliva kohl in black

Lips:

 • ELF Glitter Gloss in the shade “Jeweled Jam” 

I almost never skip the concealer on the terrible dark circles I have in the eye area, but after a week with only raw food I’ve really noticed a lot of change in my skin! I almost never have zits but I thought I’d just have to live with those dark circles. If you want to wear less make up, you should definitely try going raw (there’s tons of information about it online, read a lot before trying)! Just remember; raw food means that you should eat A LOT of fruit and veggies, no skimpy little portions! 🙂 If you can make your own green juices, then that’s great for your health and appearance as well! Fullyraw is a great page about raw food!

Maybe someday I’ll be able to use only berries as make up, just as Megan Elizabeth  😉 Really cool!

Artsy version:

img_0062c8

2 Comments

 • Christine

  Hej! Jättefin blogg! Jag undrar om du använder IsaDora, för de sägs inte testa sina produkter på djur.

  • Basma

   Hejsan Christine!

   Tack ska du ha! 🙂 Kul att du kommenterar!
   Jag använder inte Isa Dora; de är ett sådant företag som skriver att de inte testar på djur då de menar att de inte testar slutprodukten på djur. Däremot har jag hört att de testar de sina ingredienser på djur!

   Men det finns så många andra företag som man kan stödja istället! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *