Avivir,  Everyday Minerals,  Eyes/Ögon,  In my make-up bag,  Tutorials

Eyebrow tips!

Det är väldigt enkelt att få till fina ögonbryn med dessa två enkla tips!

  1. Fyll i ögonbrynen med en sned platt borste (den jag använder är från Everyday Minerals) och en ögonskugga/mineralpulver i passande färg, jag använde Everyday Minerals svarta eyeliner i mineralform och behövde bara väldigt lite på översidan av ögonbrynen. Man behöver inte ha så tjocka ögonbryn som jag har just nu förresten 😉
  2. Vill man att ögonbrynen ska hålla sig på plats och inte bli spretiga så kan man använda en mascara-borste och en kräm/gel som är gjord för detta. Jag hade ingen speciell sådan, så idag använde jag lite Aloe Vera gel! Blir glansigt och håller sig på plats (inte superhårt dock). Man kan också använda sig av hårspray till detta om man inte har något annat; bara att spreja på mascara-borsten och använda innan det torkar!

occ88gonbryn3

It’s simple to get perfect eyebrows with these simple steps:

  1. Fill in the eyebrows with a flat angled brush (mine’s from Everyday Minerals) with an eyeshadow/mineral powder in a suitable shade. I used Everyday Minerals’ black mineral eyeliner and I only needed a little bit on the top part of the eyesbrows. You don’t need to have thick eyebrows like I have right now btw 😉
  2. If you want to avoid fluffy brows you can take a clean mascara brush and apply creme that’s made for doing so. I didn’t have any so I just used Aloe Vera Gel, works really well (not the firmest hold but feels very natural and still keeps eyebrows in place and makes them shiny)!  You can also use hair spray to do this if you’re out of other options; just spray the mascara brush and apply before it dries out!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *