Urtekram

Nordic Birch – Urtekram

För ett tag sedan skrev jag om Nordic Birch som är en ny serie från Urtekram. Jag visste då inte att de fanns att köpa på t.ex. Eat-butiken på Tegnérgatan 3 i Stockholm (på t-bana Rådmansgatan). De hade en hel del från linjen så som hudkräm, ansiktskräm, deo osv. Väldigt bra! 🙂

Här är Urtekrams hemsida om ni vill ta en titt på serien igen!

screen-shot-2012-08-25-at-3-36-43-am

A while back I wrote about Urtekram’s Nordic Birch series. Back then I didn’t know that they sold a lot of their products at the Eat shop on  Tegnérgatan 3 in Stockholm (on subway station Rådmansgatan). They had a lot from the Nordic Birch series such as lotion, face moisturizer, deodorant etc. Great! 🙂
Here’s Urtekram’s homepage if you want to check it out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *