Other/Övrigt

BeautyNet.se sale!

Hej på er!

Idag tänkte jag tipsa om en rabattkod som BeautyNet.se har just nu. Rabatten ger 10 % (ange: rabatt 27) och de har dessutom fraktfritt tills imorgon! Kanske passa på att köpa lite produkter från ABBA eller en Clip On Lugg? 🙂

img_2798

Jag i min Clip On Lugg. / Me in my Clip On Bangs.

Hi guys!

Today I got an email about a sale on BeautyNet.se that will give you 10% off (just type this code: rabatt27) and they also have free shipping until tomorrow!
Maybe it’s time to buy some ABBA products or Clip On Bangs? 🙂

3 Comments

 • Bela

  Använder du fortfarande manic panic raven? Jag tänkte prova att färga håret med det men bara utväxten. Det är 1-2 timmar som gäller på färgningstid?
  Och det var kompatibelt med balsammetoden? 100% sure? 😉

  Tack, för att du inspirerar. Favoritbloggen so far. (Y)

  • Basma

   Hejsan Bela!
   Javisst, jag använder fortfarande Manic Panic Raven och den är fortfarande favoriten, använde den senast för en vecka sedan! 🙂 Jag kör också fortfarande med balsammetoden och använder Lush-balsamet Veganese, märker inte att hårfärgen påverkar håret på ett negativt sätt, tycker snarare tvärtom att det känns som en inpackning när man sköljer ur det! 🙂

   Jag brukar ha det i håret i minst 2 timmar, man kan till och med sova med hårfärgen (om man använder badmössa eller liknande, annars blir det kaos) och det har jag också provat, men märkte inte att färgen höll så mycket bättre! Så 1-2 timmar borde bli bra! Glöm bara inte att smörja in öron och runt ansiktet med någon sorts olja (kokosolja, arganolja, olivolja etc) för att inte hårfärgen ska fastna där.
   Se till att inte få hårfärg i benan i hårbotten, det tar någon hårtvätt innan man får bort hårfärg som kommit i hårbotten!
   Innan jag sköljer ur färgen så brukar jag ibland föna håret tills färgen blir torr, då tycker jag att den håller ännu bättre (inte lika mycket som försvinner i duschen första gången) men man måste inte göra det! Jag brukar också använda ett mörkt örngott första kvällarna eftersom det kan färga av sig om man har lite fuktigt hår.

   Hoppas att det går bra, säg gärna hur det gick sedan och vad du tycker! Alltid kul att veta 🙂 Det kanske låter omständigt med alla tips, men det är inte alls så svårt som jag får det att låta, haha!
   Tack för de snälla orden också! 😀 Jätteroligt att höra! Lycka till med färgningen och ha en fin kväll! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *