Manic Panic Collection,  Nail polish/Nagellack

Hellfire

Igår var jag inne på Shock i Stockholm och såg att de hade en hel del produkter från Manic Panic Collection! Mer än förut om jag minns rätt.

Jag köpte med två nagellack, Hellfire är ett av dem.

Ett snyggt svart nagellack med rött glitter i! Är man en rocktjej så är det här nagellacket klockrent 😀 Det krävdes två lager för att det skulle täcka helt. Formulan hade bra konsistens; varken för rinnig eller för trög och var lättapplicerad. Lacket torkade också ganska snabbt! Väldigt bra! 🙂 Den enda nackdelen jag kommer på nu är att nagellacket inte verkar vara lika hållbart som deras svarta färg “Immortal”, men den är antagligen ändå bättre eller lika bra som andra nagellack. Det här nagellacket kostade 69 kr.

Om ni ska köpa smink från Manic Panic, dubbelkolla då att det verkligen är från kollektionen “Creature of the Night”/Manic Panic Collection som är veg! Manic Panic har annat smink ( äldre smink som inte är i den kollektionen) som inte är veg, så det är bra att ha i åtanke. Jag vet dock inte om det ens säljs i butik längre!

Här är Manic Panic Collections hemsida och allt där ska vara veganvänligt! Nagellacket går att beställa där eller på Shocks hemsida (finns även smink där)!

img_0252c2

Yesterday I was at Shock store and noticed that they have more products from Manic Panic Collection! More than they used to have.

I bought two nail polishes, and Hellfire was one of them! As you can see, it’s a black nail polish with red glitter in it, really nice! 🙂 If you’re a rock chick this nail polish is perfect!
I had to use two coats to get full coverage. The formula was not too runny or too thick and was easily applied. It dried pretty fast too! 🙂 The only downside I can think of is that it’s not as longlasting as the black nail polish “Immortal”, but it’s probably better than other nail polishes or just as good! This nail polish cost 69 SEK/£ 5.90.

If you’re going to buy make up from Manic Panic, double check to see that it’s from the Manic Panic Collection/ Creature of the Night! Their regular make up thats older and not in this collection is not veg friendly. I don’t know if they even sell it anymore in stores etc. but it’s good to know!

Here‘s Manic Panic Collections homepage, you can order their make up there or on Shock’s homepage!

Hellfire får 4 Veganhjärtan av 5; den var väldigt fin och prisvärd men trodde den skulle hålla lika bra som deras svarta nagellack! Hade den gjort det så hade den antagligen fått en 5:a! Jag kommer ändå köpa den här igen, den är så fin! 🙂

hearts_glitter_4

Hellfire receivs 4 Vegan hearts out of 5; it’s really nice and worth the price but I thought it would last longer like their black “Immortal” nail polish (no pun intended)! If it was as long lasting I’d probably give it a 5, I’d definitely buy this again though ’cause it’s really pretty! 🙂

0 Comments

  • belaland

    nagellacket var snyggt faktiskt! det jag undrar är om det är förjävligt att ta bort? nagellack med glitter brukar vara aningens besvärligt vill jag påpeka.

    • Basma

      Ja riktigt fint! Glitterkornen är inte så stora så det blir subtilt glittrigt sådär 🙂 Det var inte så farligt att ta bort faktiskt! Jag trodde också att det skulle vara jobbigt att ta bort som andra glitterlack, men denna var lättare i alla fall 🙂 Tycker dock inte att den håller lika länge som andra glitterlack som kan hålla jättelänge, men det var helt klart godkänt; sådant beror ju alltid på hur mycket man diskar osv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *