Manic Panic Collection,  Nail polish/Nagellack

Heavy Metal

Här kommer ett till nagellack från Manic Panic Collection. Det har ett lika häftigt namn som föregående nagellack och heter “Heavy Metal” 😀

Väldigt snyggt nagellack som glittrar jättefint. Det är svårt att fånga det på bild, ni får helt enkelt tro mig! 🙂 Formulan var tunn men ändå väldigt lättapplicerad. Det behövdes två lager för att det skulle täcka, jag skulle kunnat applicera att lager till för att verkligen inte få en synlig nagellinje i solljus. Det var samma med den här färgen som med “Hellfire” i och med att lacket på nageltoppen snabbt gick bort, men i övrigt höll lacket väldigt bra/länge! Ett genomskinligt topplack skulle nog kunna lösa det problemet! Det här nagellacket var inte lika svårt att få bort som andra nagellack med glitter heller, tack för det Manic Panic!

img_0335c

Here’s another nail polish from Manic Panic Collection. This shade also has a cool name like the last one I wrote about. The shade is called “Heavy Metal” 😀

Really nice glittery shade. It’s hard to make it justice on this picture, you’ll just have to believe me! 🙂 The formula was pretty runny, but still very easily applied. I needed two layers to get full coverage, I was on the verge to apply a third layer though ’cause the nail line was still a little visible in the sun light. It was the same issue with “Heavy Metal” as with “Hellfire“, the polish was easily damaged at the nail tips. This could easily be avoided with a  top coat though. Other than that it lasted really well. This nail polish wan’t as hard to remove as other nail polishes with glitter, thanks for that Manic Panic!

hearts_glitter_4

Detta lack får 4 Veganhjärtan av 5 pga. hållbarheten jag nämnde, men annars ett jättefint lack som är ett av de mer intressanta lacken jag har! / This polish recieves 4 Vegan hearts out of 5 because of the issue I mentioned, but other than that it’s a really nice polish and it’s one of the most interesting shades I have!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *