In my make-up bag,  Lime Crime (update: not vegan),  Lips/Läppar

Lime Crime – Kaleidoscope

Hejsan allesammans! 🙂

Idag tänkte jag skriva om ett läppglans som jag har haft ett tag nu, men inte recenserat! Det är ett mörkt lila läppglans från Lime Crime som heter “Kaleidoscope”.

Applikatorn som är en pensel fungerar bra och är lätt att måla med.. Det här läppglanset är kanske lite mer åt det kladdiga hållet, men inte så farligt. Till skillnad från färgerna “Cherry On Top” och “Candy Apple” tycker jag att Kaleidoscope skulle kunna behöva ett läppstift under ifall det ska vara 100% täckande, men jag tycker att det fungerar utan läppstift (här har jag bara mineral-foundation på läpparna under). Den här färgen ska ha turkosa glitterkorn, men det syns inte mycket i verkligheten. När man applicerat glanset får man se upp med läppglans på tänderna. Själva formulan skulle kunna vara bättre, men annars är det verkligen en häftig färg som passar om man vill synas! 😉

Kaleidoscope kostar ca 120 kr och finns att köpa här.

img_8446c img_0445c

img_0433c2

Utan och med blixt/ Without and with flash:

img_0426c3

(Klicka på bilderna för att se de större/ Click on the pictures to see them in full size)

Hi guys! 🙂

Today I’m gonna show you a lip gloss that I’ve had for a while, but haven’t reviewed yet! It’s a dark purple lip gloss from Lime Crime that’s called “Kaleidoscope”.

The applicator brush works well and is easy to use. This lip gloss is a bit on the sticky side, but not too bad. Unlike the shades “Cherry On Top” or “Candy Apple” I think Kaleidoscope could need a lipstick underneath to get 100% coverage, but I like it on its own as well (I only have mineral foundation underneath on these pictures). This shade is supposed to have tuqoise glitter in it but I can’t say it’s very noticeable. When you’ve recently applied this gloss you need to look out for gloss on your teeth. The formula could be better; but it’s a very cool shade that’s great if you’re not afraid to be noticed! 😉

Kaleidoscope costs 16.99 $ and you can buy it here.

5 Comments

 • Emelie

  Så himla fin färg!
  Hur är det med hållbarheten? tänkte att om en bär läppglanset ett längre tag kanske det torkar lite och blir mindre kladdigt, samtidigt som hållbarheten blir lite bättre? Annars kanske det blir mer hållbart om man använder sig utav Urban decays Ozone..
  Vilket fall så måste jag ha det!

  • Basma

   Ja, riktigt snygg färg! 😀 Du får gärna skicka bild på den när du har på dig den sen 😀
   Ja det kanske blir mer hållbart med Ozone (jag tycker dock inte att glanset smetar ut sig utanför läppkanten på det sättet), jag tyckte att det kändes bra med mineralpulver under 🙂 En bra bas!
   Jag tycker att Lime Crimes läppglans har helt okej hållbarhet, de blir mer torra efter ett tag och man behöver ta mer läppglans efter ett tag så klart. Det är kanske inget man skulle ha på sig om man ska ut på middag eller liknande 🙂 Men snyggt är det!

   • Emelie

    Det kan jag göra! 🙂
    Sant, men med Ozone är det ju rekommenderat av UD att ha på hela läpparna när man har lippgloss, vilket jag tänkte testa när jag väl har Kaleidoskope i näven. Ozone är för övrigt en kanon läppenna.
    sant så sant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *