Lush,  Other/Övrigt

Lush – against fur!

Hej på er! 🙂

På senare tid har Lush haft ett samarbete med Djurrättsalliansen mot päls. Man kan gå in i butiken och köpa en tvål med en vargtass (limited edition) där hela beloppet (förutom moms) går till Djurrättsalliansen! Riktigt bra! 🙂 Man kan även skriva på protestlista mot päls och göra ett handavtryck på deras fönster för att visa att man är emot päls! Jag ska nog gå in till en Lush-butik imorgon och göra det!

Ha en fin dag allesammans! 🙂

406555_446517992061660_765322792_n

Hi guys!

Lush currently has a cooperation with a Swedish animal rights union “Djurrättsalliansen” against fur! They’re selling a limited edition soap with a paw on it, all the money (except vat) goes to Djurrättsalliansen! Great! 🙂 You can also go in to a Lush shop and sign a petition and do a hand impression on their window against fur, I think I’ll do that tomorrow!

Have a great day! 🙂

2 Comments

  • Emelie

    Jag köpte en vargtass-tvål i onsdags! Dom lanserades i onsdags, och är redan slut.. finns inte på Lush’s hemsida så vitt jag vet 😛 Tde luktar gott iaf! passar perfekt som handtvål 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *