Lush,  Other/Övrigt

Lush!

Idag var jag inne på Lush och skrev på protestlista och köpte en vargtass-tvål! Eftersom nästan alla vargtass-tvålar är slut så har Lush bestämt sig för att nu sälja “Charity Pot”  som är en bodylotion i förmån till Djurrättsalliansen (som får hela summan förutom moms) 🙂

img_3522c

img_0448c

Klicka på bilderna för full storlek! / Click on the pictures for full size!

Today I was at Lush and signed their petition against fur and got a paw-soap! Since almost all the limited paw-soaps are sold out; Lush is selling the body lotion “Charity Pot” to raise money for Djurrättsalliansen! 🙂 I don’t know in which countries Lush is doing this. Anyone who knows if Lush is doing something similar somewhere else?

One Comment

  • Emelie

    Vad bra att charity pott- pengar också går till djurrättsalliansen! Nu vet jag vilken lotion som kommer få rädda mig från vintertorr hy! 😀
    Har du provat charity pott?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *