Eyes/Ögon,  Manic Panic Collection,  Mascara,  Reviews/Recensioner

Manic Panic Collection/ Creature Of The Night – Mascara

Idag tänkte jag visa en mascara som jag har visat förut, men den här gången har jag tagit ordentliga före- och efterbilder!

Som ni ser så är det en väldigt stor och tjock borste; den kan vara lite knepig att måla med, men när man vant sig tycker jag att den är bra! Torka av lite mascara från borsten innan applicering så blir det inte lika lätt klumpigt. Klumpar ögonfransarna ihop sig lite så kan man sära på dem försiktigt med en nål, här har jag inte gjort något sådant dock!

Man får väldigt mycket volym och längd med den här mascaran utan att behöva stå och applicera många lager; väldigt bra! 🙂 Den är inte vattenfast och kan nog kladda av sig lite om man är ute i en snöstorm eller liknande, men annars en jättebra mascara för ett bra pris! Den här är nog favoriten efter Korres-mascaran som jag har tjatat om 😀

Den kostar 98 kr och finns att köpa på Shock (finns också i deras butik)! Om ni ska köpa mer smink från Manic Panic; dubbelkolla så att det är från deras helveganska kollektion Creature of the Night/Manic Panic Collection! Jag har sagt det förut men det tåls att sägas igen (det finns t.ex. läppstift som inte är från den kollektionen och de ser ganska lika ut läppstiften som är helveganska).

Någon mer som tycker om den här mascaran? 🙂

img_8461c2

img_0450c2

img_0467c1

Today I’m gonna show you a mascara that I’ve written about earlier, but this time I have some better before and after pictures!

As you can see, the brush is very big; it can be a bit tricky to use at first but when you’ve gotten used to it, it’s pretty good! Dry off some excess mascara from the brush before using it and you’ll get a better result as well! If the lashes stick together, carefully use a needle to separate them. I rarely need to do that though!

You get a lot of volume and length with this mascara without applying several layers, great! 🙂 It’s not water resistant and may smear a little if you’re out in a snowstorm haha, but it’s still a great mascara for a reasonable price!

It costs 98 Swedish kronor/10 USD and you can buy it from Shock or in their stores. If you’re not from a country where you can order from Shock, you can order it on Manic Panic Collection’s homepage. I know I’ve said this before, but if you order or buy it from Shock or some other store; make sure it’s make up from Manic Panic’s all vegan collection Creature of the Night/Manic Panic Collection! Manic Panic has make up that’s not from that collection that isn’t all vegan.

Den här mascaran får 4,5 Veganhjärtan av 5! 🙂 / This mascara recieves 4,5 Vegan hearts out of 5!

hearts_glitter_4-5

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *