Manic Panic Collection,  Nail polish/Nagellack

Immortal

Åh, det här är min favorit bland nagellack! Immortal som är ett klassiskt svart nagellack (från Manic Panic Collection) är grymt på många sätt! Formulan är tjock men otroligt lättapplicerad, penseln är bra, det krävs bara ETT LAGER för att det ska täcka helt och det torkar väldigt snabbt! Det håller ganska okej, men antagligen bättre med lite genomskinligt överlack! Bästa svarta nagellacket jag har använt helt enkelt! 🙂

Den kostar 69 kr och finns att köpa här.

img_0470c

This is the greatest nail polish ever! Immortal is a classic black nail polish and this is why it’s so bad ass: the formula is thick but very easily applied, the brush is great, you only need to apply ONE COAT for full coverage and it dries very fast! It lasts pretty good, but it could be better with some top coat! Simply the best (black) nail polish I know! 🙂

It costs 69 Swedish kronor/4 USD and you can order it here or on Manic Panic Collections homepage.

Det här nagellacket får 5 av 5 Veganhjärtan! / I’m rating this nail polish with 5 out of 5 Vegan hearts!

hearts_glitter_5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *