Other/Övrigt,  Tutorials,  WILD FIRE

WILD FIRE!

För ett tag sedan fick jag en förfrågan om att göra en tutorial för Wild Fire – en riktigt grym online-tidning med MASSOR av vegantips, mat, mode, ja allt! 😀 Det är alltså en gratis non-profit online-tidning om fairtrade, mode, mat och välmående som är skapad av fotografen Kohii Love. Nu är den äntligen ute för nerladdning, otroligt kul! Underbar tidning med jättebra tips, snygg design och fina foton. Sådant här blir man så glad av att läsa! 😀 Vad väntar ni på? Gå in och ladda ner “issue two” på den här sidan: http://www.kohiilove.com/

Ni kan också gå in på Facebook och like:a de här två sidorna för uppdateringar:
Wild Fire
Kohii Love

Vilket arbete Melissa och Joanna har lagt ned på detta! Nu ska jag gå och fortsätta läsa i tidningen 😉

screen-shot-2012-11-05-at-10-27-47-pm

A while back I got a request to do a tutorial for Wild Fire –  a great online magazine with A LOT of vegan tips, fashion.. everything! 😀 Wild Fire is a non profit online magazine concerning veganism, fair trade, fashion and wellbeing! It’s created by a talented photograoher; Kohii Love.
Such a wonderful magazine; great tips, gorgeous design and beautiful photos! 😀 What are you waiting for? Download the issue two on this page: http://www.kohiilove.com/

You can also like these two pages on facebook for updates:
Wild Fire
Kohii Love

You can tell a lot of hard work went into this magazine! Melissa and Joanna, beautifully done! 🙂

Now I’m gonna go and continue reading! 😉 Enjoy!

4 Comments

 • Chris

  Sjukt bra magasin, blir så glad, och det fick mig att tänka på en sak jag upplevde nyligen. Under årets modevecka i min hemstad var jag med några vänner och kollade på en modevisning (dyrt inträde/fin butik/ dyra mingeltilltugg/ uppklädda människor överallt), och jag kände mig så ICKE-hemma, vilket jag aldrig känt mig tidigare innan jag började Bry mig. Alla prylar må vara fina, kläderna och tjejerna var vackra, men avsaknaden om information om var allt tyg hade producerats, vilken miljöpåverkan de har och vilka som sytt dem fick mig att känna mig kall inombords. Det här upplägget är dock inspirerande och värmande i många kvinnors liv, att drömma sig bort på en strand med den där ljuva klänningen … det fick mig att vakna ännu mer, hålla fast vid min övertygelse, fortsätta gå min egen väg och ändå njuta av skönhet och kläder, dels tack vare din blogg men också pga det här magasinet och andra inspiratörer! 😀 Glad igen 🙂

  • Basma

   Hejsan Chris! 😀

   Ja det är verkligen behövligt med en sådan här tidning. Man blir verkligen glad och inspirerad! 😀
   Åh, ja jag förstår att du kände så! När man väl insett saker så tycker man att det är väldigt sorgligt att fler inte känner samma sak! Allt må se bra ut, men vad döljer sig bakom?
   Jag kan ofta känna så när jag hör hur folk resonerar om smink eller mat, jag blir kall inombords som du säger. Man kan säkert tycka om smink och mat även om man inte är vegan, men inte alls NJUTA på samma sätt 🙂 Man har helt enkelt ett bättre samvete när man inte känner att man bidrar till hemskheter, något jag aldrig känt innan jag blev vegan.
   Din kommentar är också en inspiration till att fortsätta utveckla bloggen, så tack ska du ha för det! 😀
   Ha en fin dag! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *