Hair care/Hårvård,  No poo/Balsammetoden,  Urtekram

Urtekram Birch Conditioner!

Köpte den här igår för att testa den som tvättbalsam! Vilken besvikelse det var; det var som att hälla lim i håret. Det blev torrt så fort jag hade det i håret och sedan när jag försökte gnugga tog det bara stopp, det var svårt att skölja ur det ordentligt och sedan var det svårt att borsta håret. När håret väl torkade så såg min lugg fett ut, så jag var tvungen att tvätta håret igen med ett annat balsam, pjuh. Nu är håret som det ska vara!

Jag undrar om detta balsam fungerar för någon annan där ute? 🙂

Synd, jag gillar dock deras body lotion i Nordic Birch-serien!

Det här balsamet innehåller “brassica alcohol” som är ett fettalkohol, så därför fungerar det med balsammetoden och är inte uttorkande.

img_1164c2

Got this conditioner yesterday and planned on using it as a washing conditioner (no poo). I had bigger hopes to say the least; as soon as it touched my hair it was like glue, instantly drying and hard to wash out. After that my hair was so dry that it was hard brushing it and when it dried my bangs looked greasy. So I ended up washing it again (with another conditioner of course). Phew!

Is there anyone out there who actually likes this conditioner? 🙂

Too bad, but I do like their Nordic Birch body lotion!

This conditioner contains “brassica alcohol” which is a fatty alcohol and therefore it works with “no poo”.

6 Comments

  • Basma

   Hejsan Moa! 😀
   Jahaa, vad bra! Jättekonstigt, det blir verkligen som klister i mitt hår haha! Vad har du för hårtyp? Intressant att det kan skilja så mycket!
   Ville ju verkligen att den skulle fungera bra, just för att det är bra ingredienser som du säger 🙂

 • Maja

  Hejhej 🙂
  Jag tyckte inte heller det funkade. Svårt att fördela och drar jag fingrarna genom håret när det håller på att torka känns det fett. Tråkigt! Hade också höga förhoppningar 🙂

  • admin

   Hej hej Maja! 😀
   Ja precis samma känsla som jag fick! Undrar om det bara funkar på vissa hårtyper? 😀 Men det konstiga är att den skulle vara vårdande haha 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *