Urban Decay (not vegan friendly anymore)

Urban Decay – sellouts

Som ni vet så skulle Urban Decay förut börja sälja smink i Kina, vilket skulle inneburit att de var tvungna att börja testa på djur. Efter mycket protester så backade de, men nu planerar de att säljas till L’Oréal som testar på djur. De bryr sig enbart om pengar, så enkelt är det. Vilka hycklare! Vad ska man mer säga? Bojkott så det skriker om det, det här var verkligen spiken i kistan!

Ni kan läsa mer om det här och här.

ud

As you all know Urban Decay was going to start selling make up in China, which would’ve meant that the company had to start testing on animals. After a lot of objections they decided not to do that. What’s next? Now they’re planning on selling the company to L’Oréal that does animal testing. They only care about money, it’s as simple as that. I don’t know what more to say really. They’re such hypocrites, boycott them!

Read more about this here and here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *