Green Laces,  Shoes/Skor

Insoles

Det här handlar inte direkt om smink, men för ett tag sedan beställde jag inlägg till mina Vegetarian Shoes-kängor från Greenlaces. Eftersom kängorna var lite för stora så passade inläggen väldigt bra och skorna känns varmare nu också! Fick också en fin nyckelring 🙂

img_8916c

This isn’t really about make up, but a while back I ordered insoles for my Vegetarian Shoes-boots from Greenlaces. Since my boots were a bit big these insoles were great and the boots are also a bit warmer now! Also got a cute keyring 🙂

169902_10151117209052989_147617805_o

My shoes a few months ago! There’s a lot of snow now!

5 Comments

 • bela

  bra tips!
  jag behöver också ilägg till mina vegetarian shoes. mina har blivit så jävla hårda och dessutom är de lite kyliga på vintern men jag håller dem varmt om hjärtat, så jag gör vad som krävs för att kunna få dem vinterbehagliga.
  så, tack och bock!

  • Basma

   Hejsan Bela!
   Jag hade exakt samma problem; att mina kängor blev hårda på insidan! Det blev perfekt med de här inläggen! Vegetarian Shoes är ju det bästa 😀
   Tack själv för att du skriver, hoppas att det funkar bra med inlägg! 🙂
   Ha det fint! 😀

 • Emelie H

  Bra tips, som tidigare talare även sa!
  Det var väldigt lägligt att jag var in på din blogg och såg detta inlägg, för idag fick jag hem mina efterlängtade Vegetarian shoes (para boots!). Dem så sköna och snygga!

  • Basma

   Åh vad kul att du fick hem ett par idag! De är grymt bra! 😀 Det är ju en av de mest positiva sakerna med höst/vinter; att man kan börja använda sina Vegetarian Shoes haha! 🙂

   • Emelie H

    jag brukar använda kängor året om, förutom när det är för kallt eller varmt! Jag vet inte hur kallt det är där du bor, men hos mig är det så kallt ( – 10) så tårna fryser om jag har kängor, så jag tänkte vänta tills det blir lite varmare, men det kanske ett par varma sulor löser. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *