Emani,  Eyes/Ögon,  In my make-up bag,  Lime Crime (update: not vegan)

Golden Jade

Idag körde jag på en sminkning som inte alls var julig, den skulle kunna passa till nyår dock även om den är lite somrig!

Jag hade så bråttom imorse så att jag glömde att använda primer under ögonskuggan först och jag kunde inte förstå varför färgerna inte syntes ordentligt! Fick ta bort och göra om, suck 😀  Det blev tydligt hur viktigt det är att ha primer eller concealer under ögonskuggan! Förut hade jag aldrig primer och fick aldrig till någon färgstark sminkning heller, inte konstigt! 🙂

Ögonskuggorna jag har använt är:

  • “Goldfinger” från Emani
  • “Parasol” och “Jade-o-Lade” från Lime Crimes Chinadoll Fantasy Palette

img_1471c2

img_1471c3

Today I did a look that wasn’t that much of a christmas look, could do for New Year’s Eve though even if the shades breathe summer! 

This morning I was in such a rush that I forgot tu use primer/concealer on my eyelids. I couldn’t figure out why the colours weren’t vibrant like they ususally are. I had to remove it and do it all over again, sigh 😀 This really showed that it’s important to use a primer underneath eyeshadow! Before I was used to using eyeshadows I never used any primer and therefore the eyeshadows never really showed or at least they looked really dull! 

The eyeshadows that I’ve used are:

  • “Goldfinger” from Emani
  • “Parasol” and “Jade-o-Lade” from Lime Crime’s Chinadoll Fantasy Palette

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *