Eyes/Ögon,  Lime Crime (update: not vegan)

Zodiac Glitter – Scorpio

Jag fick en efterlängtad produkt i julklapp, två stycken Zodiac Glitters. Den första jag tänkte visa är Scorpio som är ett svart glitter som skiftar i olika färger, jättesnyggt och glittrar mycket! 🙂

Jag använde glittret på en vanlig sotning (tutorial på sotning här). Jag applicerade glittret med hjälp av att fukta en ögonskuggspensel i lite aloe vera gel men det skulle antagligen fästa mycket bättre med Lime Crimes Glitter Helper!

Wow, tycker om Lime Crime ännu mer nu! 😀 Den perfekta sminkningen för Nyårsafton!

Zodiac Glitter finns att beställa på Lime Crimes hemsida.

img_2062c2 img_2070c2 img_2174c2 img_2193c2 img_2194c

I got a suprise that I’ve wanted to try for a while as a christmas gift; two Zodiac Glitters. The first one I’m gonna show you is “Scorpio” which is a black glitter with multi-colored sparkle, unbelievably sparkly and beautiful! 🙂

I used the glitter on top of a smokey eye (see tutorial for smokey eyes here). I applied it with the help of a brush moistened with a little aloe vera gel.  Lime Crime’s Glitter Helper is probably a lot better for this!

Wow, love Lime Crime even more now! 😀 This is the perfect look for New Year’s Eve!

You can order Zodiac Glitter on Lime Crime’s homepage.

5 Comments

 • Michaela Anōnumos

  Hej, jag har en fråga! Lime Crime är ju ett Amerikansk företag så jag undrar lite hur det är att beställa därifrån. Jag har hört att det ofta tillkommer dolda avgifter när man beställer från länder som inte är med i EU. Tullavgifter osv. Hur gick det för dig? Jag är otroligt sugen på att prova märken som är omöjliga att få tag i här, t.ex Rockeresque, men har aldrig riktigt vågat beställa pga detta. Tacksam för svar!:)

  • Basma

   Hejsan Michaela! 🙂

   Jag har beställt från Lime Crime någon gång nu men har aldrig fått någon extra avgift! Jag vet inte om man bara kan få det ibland eller om det beror på vad för produkter man beställer från utlandet!
   Aldrig fått tull på smink förutom den gången jag beställde från veganessentials för längesedan (6 år sedan), men då köpte jag också mat och lite allt möjligt så det var ett stort paket! Annars brukar jag försöka beställa produkter från UK (ingår i EU så blir ingen tull).

   Sist jag beställde från Lime Crime tog det bara 1 vecka att få paketet och jag fick fri frakt pga. ett erbjudande de hade just då, nice! 🙂
   Hoppas att det här hjälpte!
   Ha det fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *