Contest/Tävling

Giveaway! :D

Hej på er allesammans!

Idag har jag en rolig överraskning! Det blir nämligen en utlottning av ett läppstift och en ögonskugga av märket Beauty Without Cruelty!
Det är i samarbete med Kissed By Eco som är en nyöppnad internetbutik med skönhetsprodukter som är mestadels ekologiska, giftfria och inte testade på djur! Det mesta är veganskt men inte allt, vissa produkter innehåller honung så håll utkik för det! Här kan ni läsa mer om dem! 🙂

För att vara med och tävla ska ni gå in på Kissed By Eco’s hemsida (länken går till Beauty Without Cruelty-produkterna), välj ut färg på en ögonskugga och ett läppstift och kommentera sedan på det här blogg-inlägget och skriv vilka färger ni vill ha! Vinnaren kommer att väljas ut slumpmässigt och mejlas när tävlingen är slut den 26:e januari! Jag kommer också att annonsera vinnaren i ett inlägg. Så skriv, skriv, skriv! Glöm inte att dela med er av detta till era vänner och på Facebook! 🙂

Om kommentaren inte kommer upp direkt när ni har skrivit så är det för att jag måste godkänna den först!

Like:a gärna Kissed By Eco på Facebook också!

Lycka till!

tavling_v3

Hi guys!

Today I have a suprise for all readers living in Sweden! There’s going to be a giveaway! 🙂 If you don’t live in Sweden, don’t worry! I’ll try to do a giveaway some other day for you guys! The prize is an eyeshadow and a lipstick by Beauty Without Cruelty!

This is a collaboration with Kissed By Eco which is a new internet shop with beauty products that are mostly eco, free from harmfull ingredients and not tested on animals! Some products contain for example honey so look out for that! You can read more about them here (it’s in Swedish though).

To participate; go to Kissed By Eco’s homepage (this link goes directly to the Beauty Without Cruelty products), choose an eyeshadow shade and a lipstick shade and write which shades you want as a comment on this blog post! The winner will be randomly picked and will recieve an email! I will also write a post about who wins! The competition will end January 26th! So what are you waiting for? Write, write, write! Don’t forget to tell your friends and share on Facebook! 🙂

If the comment you’vre written doesn’t show up immediately it’s because I have to approve it first!

You can also like Kissed By Eco on Facebook!

Good luck!

38 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *