Contest/Tävling

Congratulations!

Nu har vinnaren av utlottningen slumpvis blivit utvald med hjälp av en generator! 🙂 Det blev Malin Ericsson som vann!

Jag vill tacka alla som var med i tävlingen, jättekul att ni skrev och det kommer förmodligen fler utlottningar i framtiden! 🙂 Jag vill också passa på att tacka Kissed By Eco för chansen till att lotta ut fina djurvänliga produkter!

grattis

The winner of the giveaway has now been randomly chosen by a generator and it was Malin Ericsson who won! 🙂

I’d like to thank all of you who participated and hopefully I’ll arrange more giveaways for all of you soon! 🙂 I’d also like to thank Kissed By Eco for the wonderful opportunity to give away animal friendly make up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *