Lush,  Perfume/Parfym

Lush – Gorilla Perfumes!

Har någon testat Lush nya “Gorilla Parfymer”? 🙂 Jag var inne och tittade på dem för ett tag sedan. Jag hann inte testa alla ordentligt, men de har väldigt annorlunda dofter med allt från ingefära till blommor! Tycker om förpackningarna som ser lite gammaldags ut! 🙂

Alla Gorilla Parfymer är veganska förutom “Hellstone”!

De finns även att titta på och beställa här.

img_3919c

Has anyone tried Lush’ new “Gorilla Perfumes”? I was in a Lush store a while back and checked them out. Didn’t have the time to smell everything, but there were some interesting scents! Some smelled like ginger, others like flowers! I really like their old fashioned bottles! 🙂

All of them are vegan except for “Hellstone”!

You can also order them on Lush’ homepage

2 Comments

    • Basma

      Hm, de är nog rätt starka! Jag kan också vara lite känslig mot parfym men vissa dofter funkar, så om du kan gå in i en butik och testa först kanske? Ta den du gillar mest på handleden och känn på den under en hel dag i så fall?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *