Today's look/Dagens sminkning

Yesterday’s make up!

Hej på er!

Jag skulle gjort det här inlägget igår, men det kommer idag istället! 🙂 Mycket fokus på ögonen i silvriga toner. Ni kan använda vilka silvriga, gråa och svarta ögonskuggor som helst för att uppnå den här looken! Jag använde ögonskuggor från en gammal ELF-palett jag har som jag införskaffade innan jag visste det om deras borstar, men har även testat att göra detta med Emani’s mineralskuggor och även TiKei’s!

Glöm inte att använda concealer/primer under ögonskuggan för att färgerna ska synas mer och hålla längre! Slutsteget; lite eyeliner och/eller kajal och mascara.

Hoppas att alla har en fin fredag/internationell kvinnodag! 🙂

img_3000c

img_3001c

img_2994c2

Hi guys! 

I was supposed to do this post yesterday, but I was exhausted when I came home so here it is today! 🙂 A lot of focus on the eyes with shades of silver and grey. You can use any silver, dark grey and black eyeshadows you want. I used eyeshadow from an old ELF palette I got before I knew about their make up brushes. I’ve also tried this look with mineral eyeshadows from Emani and TiKei!

Don’t forget to use a concealer/primer underneath the eyeshadow to get vibrant colors that last longer! Last step; some eyeliner or/and kohl and mascara!

I hope you’e all having a great Friday/International women’s day! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *