Other/Övrigt

London soon!

Hejsan allesammans!

På tisdag ska jag åka iväg till London i en vecka och jag hoppas att jag hittar lite roligt som jag sedan kan skriva om! Jag blir glad om jag hittar något över huvudtaget när staden är så stor! 😀 Så, förhoppningsvis har jag lite spännande smink att visa er sedan! 🙂 Om någon vet ett bra ställe att hitta veganvänligt smink, tveka inte att höra av er! 🙂

IMG_3706c2Från en storstad till en annan mycket mindre storstad; Stockholm. Detta var i helgen efter min födelsedagsmiddag på Lao Wai! 😀
/ From one big city to another smaller city; Stockholm. This picture was from this weekend after my birthday dinner at the restaurant Lao Wai! 😀

Hi guys!

On tuesday I’ll go to London for a week and I hope that I’ll find some fun stuff to write about! I just hope I’ll find anything at all and not get lost in the big city! 😀 So, hopefully I’ll have some exciting make up to show you guys later! 🙂 If anyone knows a good place to find vegan friendly make up over there, let me know! 🙂

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *