Eating out,  London

Inspiral in Camden

Jag hoppas att det är okej att jag skriver lite om maten i London! 🙂

Första restaurangen som besöktes var Inspiral; en mysig restaurang vid Camden-floden 🙂 De har olika rätter som man får välja mellan och också en del raw desserter! De ska även ha band som uppträder, men jag var tyvärr inte där tillräckligt länge för att uppleva det!
Camden är också ett kul område med marknadskänsla som man sedan kan gå runt i!

IMG_3879c

IMG_3885c

IMG_3886c

IMG_3890cUtsikten! / The view!

IMG_3889c

I hope that it’s okay that I write a little about the food in London as well!

The first restaurant that I visited was Inspiral; a cosy restaurant next to the Camden river 🙂 They have different meals you can choose from and some raw desserts! They’re supposed to have live music as well but I wasn’t there for very long so I missed that.
Camden is a fun place to see as well and feels a bit like a huge market place!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *