London,  Music/Musik

Abbey Road

Ett ställe som var otroligt kul att besöka för en musiknörd som mig 😀 Det var här Beatles fotades! På Abbey Road Studios har det också spelats in väldigt mycket bra musik; The Beatles, Pink Floyd, Queen, Radiohead etc.

Jag hoppas att det inte gör något om jag skriver lite om resan i London, några inlägg handlar i alla fall om smink 🙂

Abbey-Road-Cover-Beatles-cover-05

IMG_4237c

IMG_4240c

IMG_4246c

IMG_4248c

IMG_4251c

IMG_4250c

A place that’s exciting to visit for a music lover is Abbey Road 😀 It was here that The Beatles was photographed! There’s also a lot of great music that has been recorded at Abbey Road Studios; The Beatles, Pink Floyd, Queen, Radiohead etc.

I hope it’s okay if I write a little about the trip, at least some of the posts are about make up 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *